Bug la cont | WoM2 Forum

Bug la cont

blueend99

New Member
Nume caracter : MarcoScofield
Level : 43 ( in crestere )
Rasa : Warrior
Problema : Deci am dat 100 lire , nu e asta problema , totul a fost ok , am luat vouchere etc si mi-au ramas magic coinsuri. Am cumpara de toti aproape licori de agresiune pentru pet , l-am facut level 9 cu ele apoi am cumparat cu yang dupa ce am vandut voucherele diferentele de licori la agresiune sa fac level 10 si dupa level 8 la aparare. Toate bune , am mai jucat aseara o ora si am iesit . In aceasta dimineata cand am intrat pe cont , a facut petul level dar nu m-am uitat la el. Am apasat p sa vad ce level are si era gol si la agresiune si aparare… Poate cineva sa ma ajute? Se poate verifica in baza de date .. Si inca doua probleme , prietenii nu-mi apar in lista de prietenie si nici nu merge misiunea la armat ,cea de la bo , am omorat toti mobii din vale de peste tot si nimic..
 
Last edited:

Inessa

Moderator
Staff member
Bună!
Petul încă îl ai, nu a dispărut complet, îți va reveni înapoi pe cont după o perioadă.
Cu lista de prieteni este într-adevăr o problemă, dar atât de ea, cât și de cea a petului se știe de către echipă și cât de curând se vor rezolva ambele, astfel încât animăluțele să nu mai dispară și prietenii să apară corespunzător în listă.
Totuși, dacă trece prea mult timp și tot nu se întoarce petul, poți contacta un GM în joc sau trimite mail la [email protected].

Legat de misiunea calului armat, îmi poți da mai multe detalii, ce anume nu merge? După ce ai omorât toți mobii, ai fost la grăjdar? Dacă da, ce ți-a spus?
 
Top