Evenimentul de Craciun - 2018 | WoM2 Forum

Evenimentul de Craciun - 2018

Status
Not open for further replies.

Argus

Community Manager
Staff member

Dragi jucători,

Sezonul sărbătorilor este în curs de desfășurare și nu este o altă cale mai bună de a ne încălzi decât cu un nou eveniment de Crăciun și alte diverse activități atât în joc cât și pe forum.
Evenimentul de Crăciun 2018
Se compune din mai multe părți, și se va desfășura de pe 17 Decembrie 2018 până pe 9 Ianuarie 2019.

Să începem:
 • Decorarea Pomului de Crăciun


  această parte o să fie activă de 2 ori în perioada sărbătorilor
  de pe 17 Decembrie până pe 23 Decembrie 23:59CET 2018, și
  de pe 1 Ianuarie până pe 6 Ianuarie 23:59CET 2019

  Doi Pomi de Crăciun, unul pentru fiecare dinastie, vor fi plasați în Muntele Sohan și vor emite spiritul Crăciunul în toată lumea, activând diverse acțiuni festive la care să luați parte. În orice caz, pentru a face asta au nevoei de energie, necesită să fie umpluți cu spiritul Crăciunului! Cu cât fiecare copac are mai mult spirit al Crăciunului, cu atât o să fie mai mare! Este timpul să comparăm cine are cel mai mare ...pom din WoM! Jucătorii pot farma Ornamente de Crăciun de la toti inamicii (desigur, inamici de nivel apropiat cu al caracterului) și le pot livra Pomului de Crăciun al dinastiei lor. Astfel pomii se vor încărca cu Spiritul Crăciunului pentru a-l emite și în perioada unor foarte speciale zile de Crăciun, de pe 24 Decembrie până pe 26 Decembrie, și de pe 7 Ianuarie până pe 9 Ianuarie, jucătorii se pot întoarce la copac pentru a obține cadouri speciale. Dacă te dovedești cel mai loial membru al dinastiei tale vei avea șansa de a obține un set special de costum.

  Spiritul Pomului de Crăciun este măsurat în fiecare oră iar la diferite stagii se vor debloca părți ale evenimentului precum:

  30% din Spiritul Crăciunului: Evenimentul "Coacerea Festivă" al lui Octavio
  60% din Spiritul Crăciunului: Drop Cutii Festive
  80% din Spiritul Crăciunului: +30% EXP, Yang și drop, rate active (verificările sunt automate pentru acest stagiu la 20:00CET , in cazul în care dinastia ta nu a atins 80% in prima zi, trebuie să așteptați următoarea zi la 20:00CET pentru verificarea automată care va activa ratele).

  Țineți cont că aceste deblocări sunt individuale fiecărei dinastii, și se verifică automat în fiecare oră. Dă tot ce poți pentru a furniza cel mai frumos Crăciun dinastiei tale în acest an!

 • Evenimentul "Coacerea Festivă" al lui Octavio


  Odată deblocat de Spiritul Pomului de Crăciun, cutii numite "Rețeta de Coacere Furată" vor putea fi obținute de la monștrii de nivel apropiat al caracterului. Acestea conțin de la 1 până la 4 îngrediente pentru prăjitura preferată a Moșului obținută de la un cercetaș al său, iar acestea sunt: Ouă, Zahăr, Unt și Făină. Vorbește cu Octavio pentru a afla câte ai nevoie din fiecare pentru a coace o prăjiturică. Depinzând de talentul tău la copt acestea pot fi Normale, Excelente sau Arse, dar, poți chiar să eșuezi dacă lasi prea mult sau prea puțin prăjiturica în cuptor. Octavio te va ajuta dar procesul de copt necesită atenție maximă din partea ta! Odată coaptă, Prăjiturica de Crăciun o să-ți ofere putere în sezonul iernii pentru o perioadă limitată de timp.

  PS. Trebuie să ții apăsat pe butonul de Coacere mai mult timp. NU lua click-ul de pe buton instant pentru că vei eșua prăjiturica direct.

 • Drop Cutii Festive


  La 60% din Spiritul Crăciunului drop pentru Cutiile Festive va fi activat. Aceste cutii festive pot fi deschise și conțin cadouri valoroase pentru tine. În funcție de activitatea ta la acest eveniment vei avea o șansă de a obține un special sigiliu de animal de companie! Poți să-l salvezi din frigul etern al iernii și să-i oferi o caldă îmbrățișare pe parcursul aventurii tale de acum înainte?
Loteria de Iarnă
Pentru a celebra sezonul de iarnă și tot farmecul lui de pe 22 18:00 (CET) până pe 29 18:00 (CET) Decembrie vei putea să dropezi de la monsțrii din joc Tickete de Loterie. O să extragem 15 numere întâmplătoare (fiecare bilet are număr unic). Ține minte că trebuie să păstrezi Ticketul de Loterie pentru a îl schimba cu un GM pentru recompensa ta.​
Recompensele sunt:​
- Primii 5 câștigători primesc voucher de 100 DC
- Locurile 6-15 primesc un set special de costum
O să extragem la întâmplare 15 numere folosind random.org​
Numerele câștigătoare vor fi anunțate în joc, pe forum și pe pagina noastră de facebook pentru ca tu să nu le ratezi.​
Chiar dacă ticketele tale nu au fost norocoase le vei putea vinde la orice magazin pentru 100 Yin bucata.​
Hărți de Sărbătoare

Ambele orașe ale dinastiilor vor fi "imbrăcate" într-un foarte frumos și răcoros aspect!​

Alte activități și evenimente în perioada Sărbătorilor:
Magazin Special
 • de pe 17 Decembrie până pe 9 Ianuarie 2019 - Găsește favoritul tău sigiliu de animal de companie și costumele speciale în magazinul nostru special pentru o perioadă limitată de timp!
Forum
 • de pe 13 până pe 24 Decembrie "Signature of the month" - Decorate WoM's Special Ornament
 • de pe 17 până pe 24 Decembrie eveniment de Forum - găsește 7 întâmplător ascunse prăjiturele (O să primiți mai multe informații despre acest eveniment în curând)
Pentru discutii legate de acest eveniment verifică - Discuții despre Evenimentul de Crăciun - 2018
Sperăm sa te bucuri de acest eveniment și să te distrezi cât mai mult.​
Îți urăm un Crăciun Fericit și fie ca Mos Crăciun să aducă tot ce e mai bun, până la Crăciunul următor!​
Toate cele bune,​
Echipa WoM2.​
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top