Evenimentul de Paște 2017 | WoM2 Forum

Evenimentul de Paște 2017

Akitas

Community Manager
Staff member

Dragi jucători,

Este luna Paștelui iar vânatoarea de ouă și surprize a început oficial!

Am decis să folosim o metodă puțin mai diferită comparativ cu alte evenimente de data aceasta, făcând evenimentul mult mai simplu, bazându-se doar pe gameplay-ul normal. Rețineți că s-ar putea să încercăm diferite lucruri în viitor doar pentru a înțelege cum să vă pregătim mai bine evenimentele de sezon speciale pentru voi, jucătorii noștri!

Din data de 10 Aprilie până pe 20 Aprilie, veți putea găsi mici ouă de paște în orice hartă a jocului care nu este o temniță (Grota Exilului este inclusă însă Temnițele Păianjenului sunt excluse) ce vă vor oferi mici recompense pentru găsirea lor. Încercați să găsiți 100 Ouă de Paște pentru a câștiga un Costum de Paște de îndată ce Sistemul nostru de Realizări va fi disponibil începând de Luni, chiar în ziua Paștelui.

Rețineți că ouăle de Paște vor dispărea dupa ce luați recompensele și reapar într-o locație diferită la puțin timp după aceea, așa că dacă vedeți unul asigurați-vă că-l înfășcați imediat înainte ca altcineva să primească recompensa acestuia chiar în fața voastră!

Un Paște Fericit tuturor!
Din partea Echipei WoM2
 
Top