Evenimentul de Paște 2018 | WoM2 Forum

Evenimentul de Paște 2018

Pistone

Game Master
Staff member

Dragi jucători,

Este timpul sărbătorilor pascale și desigur, nu ar fi fost cu adevărat Paștele dacă nu pregăteam un eveniment special de care să vă bucurați! În acest an ouăle ascunse își fac din nou apariția, lucrurile fiind totuși diferite. În loc de a le deschide pentru a găsi mica surpriză din interiorul lor, le veți trimite într-o bătălie feroce!

Ciocnirea ouălor este o tradiție ce necesită să vă folosiți oul fiert pentru a-l sparge pe cel al oponentului dvs. - și asta este intOucmai ce veți face!

Colectați ouă din întreaga lume, iar după ce vă primiți instructajul de la Iepurele Alb, fierbeți-le folosind focul de tabără ce poate fi achiziționat de la pescari pentru a vă transforma oul într-un luptător personal. Odată ce ouăle sunt fierte vor primi o durabilitate cuprinsă între 1.0 și 10.0 - prezentați-vă oul fiert oricărui NPC din map1 pentru a-l provoca la duel ( trageți oul peste NPC )

Ouăle NPCurilor au de asemenea o durabilitate fixă ce este valabilă în cazul fiecărui jucător și se resetează în fiecare zi, la miezul nopții GMT. Vă încurajăm să lucrați în echipă pentru a afla ce durabilitate are oul fiecărui NPC în fiecare zi pentru a fi capabili să vă alegeți oponenții pe măsură - cu cât un oponent este mai puternic, cu atât șansele de a primi o recompensă mai bună sunt mai mari!

Este de reținut faptul că durabilitatea oului deținut de oponentul dvs. nu vă este afișată în mod direct, însemnând că va trebui să învățați din greșeli pentru a le descoperi puterea. De asemenea, toate ouăle implicate într-o bătălie, indiferent de daunele suferite / inexistente vor fi retrase după o bătălie, deci va trebui să obțineți unul nou pentru a lupta din nou.

Zvonurile spun că Fierarul nu are ghinion doar la îmbunătățirea echipamentului, ci și la fierberea ouălor. De fiecare dată când încearcă să fiarbă unul, singurul mesaj primit este că "A eșuat". Deci dacă sunteți interesați de o victorie ușoară, provocați fierarul la un duel! Recompensa s-ar putea să nu fie atât de bună, deci nu vă irosiți cele mai bune ouă împotriva lui.

Arătați-le cetățenilor că voi sunteți cei mai buni luptători când vine vorba de ciocnirea ouălor pentru a câștigă recompense și titluri ce vă dovedesc iscusința în lupta cu ouă.

Evenimentul ia sfârșit pe 8 Aprilie 23:59:59 CEST.
Ouăle pot fi găsite în hărțile următoare: Map1, Map2, Valea Orcilor, Deșert, Templul Întunecat, Câmpul cu șerpi, Tărâmul giganților, Muntele Sohan, Țara de foc, Pădurea fantomelor, Pădurea roșie, Grota exilului 1 și 2 și toate hărțile dragonului întunecat (lv90).

Pentru a porni misiunea vorbiți cu Iepurele Alb în orașul natal ( map1 ) corespunzător regatului vostru.
Dacă nivelul dvs. este considerat prea mare sau prea mic pentru o anumită hartă veți primi o eroare sub forma unui mesaj când încercați să colectați un ou. Acest fapt se datorează dorinței de a le oferi tuturor jucătorilor șanse egale în aventura lor de colectare a ouălor.

De asemenea, orice ou găsit va reapărea într-o locație nouă pentru a vă permite mereu să găsiți ouă. Dacă un ou nu a fost găsit după 15 minute, va fi realocat automat unei noi locații pentru a evita apariția ouălor în zone imposibil de accesat.

De asemenea, toate ouăle deținute de jucători înainte de începerea evenimentului au fost înlăturate pentru a le permite tuturor jucătorilor un început egal.

În cele din urmă, dacă duelul dvs. cu un NPC se sfârșește printr-o egalitate, câștigătorul va fi ales prin aruncarea banului.

Bucurați-vă de eveniment!

Toate cele bune,
Echipa WoM
 
Last edited:
Top