Evenimentul de Valentine's Day 2020 | WoM2 Forum

Evenimentul de Valentine's Day 2020

Inessa

Moderator
Staff member


Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre...de iubire nu au parte inimile voastre...dar, vă oferim noi..(?) uneori...

Valentine's Day se aproprie, doamnelor și domnilor, iar noi suntem aici să ne asigurăm că nu sunteți singuri de această sărbătoare!
Puteți să nu aveți întâlnire cu iubirile voastre, dar aveți cu WoM2! Iar în cazul în care aveți deja o întâlnire...anulați-o, a noastră e mai bună...și ține mai mult, dacă știți la ce ne referim.

De pe 13 până pe 16 Februarie vă veți putea bucura de evenimentul pe care vi l-am pregătit!

Dragostea este în aer în acest an, iar până și cetățenii Orașului Johwa împărtășesc spiritul sărbătorii de Valentine's Day!
Bucurați-vă de o priveliște frumoasă și o atmosferă armonioasă alături de partenerul vostru sau mergeți și omorâți-i pe cei care fac asta în fața voastră!


Îmbrăcați-vă frumos pentru eveniment! Doar nu vă așteptați să atrageți pe cineva în pantalonii ăia de trening scămoșați pe care îi purtați prin casă...
Magazinul nostru Special vă va oferi ținute speciale de Valentine's Day pentru scurt timp, așa că nu ratați oportunitatea de a vă îmbrăca frumos pe voi, și cine știe, pe partenerul sau partenera!

Toate Pietrele Metin din zonele neutre ale continentului Johwan s-au transformat în ciocolată! Nu mușcați din ele totuși, tot pietre sunt...Spargeți-le și adunați Ciocolata
pe care o lasă în urma lor. Dar fiți precauți! O dulce Creatură de Ciocolată vă va da târcoale!

Întâmpinați-l pe Monstrul Infidelității! Se va spawna de-a lungul Zonelor Neutre și, contrar aparenței sale delicioase și interesante, are tendința de a atrage spiritele infidele prin atitudinea șarmantă pe care o posedă.

Nu fiți victime! Vă atacă atunci când o faceți și voi! În schimb...furați toți Trandafirii
pe care îi are, aceasta este arma lui până la urmă!


De ce să adunați Ciocolată și Trandafiri? Hong-Hae are răspunsul pentru voi!
Dacă faceți rost de suficiente ingrediente din fiecare veți putea obține un pergament special, care se spune că ar avea un efect adorabil ascuns înăuntrul său! Așazisul obiect poate...spawna un Ursuleț al Iubirii!

Folosiți-vă de armele asigurate de ea pentru a trece prin Ursulețul Iubirii! Damage-ul dat de aceste arme este constant datorită esenței din care sunt făcute, dar recompensa va fi minunată!


Nu sunt adorabili?
Vă puteți imagina să detineți unul? Sau, și mai bine! Să îl oferiți cuiva drag!
Nu sunt disponibili doar în Magazinul Special, ci și la Ursulețul Iubirii! Voi doar imaginați-vă....


Ca de obicei, Doamna Mov sosește în Orașul Johwa din nou și...este singură! Uhm...nu asta am vrut să spun...Nu-i spuneți că v-am zis, shhh...
În orice caz, va fi disponibilă să vă vândă tot felul de bunătăți, deci faceți-i o vizită!

Vă dorim un eveniment cât mai plăcut,
Echipa WoM.
 
Top