Extinderea Sezonului 2 și pre-anunț pentru Sezonul 3 #1 | WoM2 Forum

Extinderea Sezonului 2 și pre-anunț pentru Sezonul 3 #1

Status
Not open for further replies.

Argus

Community Manager
Staff member
forum s3.png

Dragi jucători,

deoarece încă lucrăm la Sezonul 3, avem plăcerea de a vă anunța că extindem sezonul 2 și durata ticketului de sezon cu cel puțin 1 lună. O scurtă mentenanță în ziua de Duminică, pe 31 Martie la 3:00 AM va avea loc pentru a extinde durata efectelor ticketului.

În timp ce extinderea gratuită vă poate face să vă simțiți puțin mai bine noi nu avem intenția să ne oprim aici, o să vă prezentăm în cele ce urmează Pre-Anunțul pentru Sezonul 3 cu titlul "În adâncuri" în care vă vom prezenta frecvent mici detalii pe care să le așteptați de la sezonul 3.

Vom începe cu informații de bază și vagi în același timp prezentate pe larg și periodic o să vă aducem la cunoștință detaliile fiecărui aspect al sezonului 3 până ce o să publicăm în final toate informațiile despre acest sezon. Să începem !

Sezonul 3 - În adâncuri Pre-Anunț #1: Idei Principale

A trecut mult timp însă odată cu Sezonul 3 este necesar să stergeți de praf echipamentul PvE și să vă avântați în clasicul crescut în nivel!
Limita de nivel pentru toate caracterele o să fie maită de la 105 la 120. Ar fi bine să vă pregătiți sufletește pentru această evoluție!

Pentru a ne asigura că evoluția către top nu o să fie una plictisitoare, o să avem nu una, nici două dar cinci zone noi pentru a le explora!
Patru dintre acestea vor reprezenta hărți noi, în timp ce a 5-a va reprezenta o temniță. Noi temnițe vor fi adăugate în viitoarele sezoane de asemenea.

Un familiar dar complet nou sistem o să existe în aceste noi hărți, prezentând noi provocări pentru tine și colegii tăi.
Strângeți-vă împreuna și explorați zonele pentru noi provocări și noi recompense!

Poți să oprești dezastruoasele cutremure ce amenință Continentul Johwan și să explorezi misterele adâncurilor? Asigură-te vă vorbești cu Uriel odată ce Sezinul 3 își face apariția și începe o noua serie de misiuni de poveste! Mai multe misiuni o să fie adăugate în viitoarele sezoane.

Sezonul 3 - În adâncuri Pre-Anunț #1: Filozofia Designului

Filozofia noastră pentru noul sezon este vintage. Credem cu tărie că adevărata identitate a WoM este cea a unui joc de epocă (vintage) . În timp ce creem conținut nou vrem să încapsulăm și sentimentul unei "ere de aur" ce te atrage în joc chiar și multi ani mai târziu șî il face atemporal. Pe măsură ce vom trata noile caracteristici, sperăm că această filozofie să vă încânte și să strălucească și pentru voi și să vă bucurați de noul conținut așa cum si noi ne bucurăm să îl prezentăm vouă.

Sezonul 3 - În adâncuri Pre-Anunț #1: Modificări de viitor

În lumina prezentării de astăzi a ideilor principale dorim să vă informăm și despre noua evoluție a Pescuitului și a conținutului ce va fi adus odată cu Sezonul 3: Prădători Naturali.

Considerăm că pescuitul nu a primit atenția si dragostea necesară dealungul timpului și cere o schimbare odată cu noua expansiune.
Mecanica Prădătorilor Naturali funcționează astfel:

În timpul pescuitului intr-o anumită hartă pești rari se plimbă prin apropiere. În orice caz, din cauza prezentei Prădătorilor Naturali ce mănâncă acești pești rari pentru supraviețuire, aceștia tind să se ascundă pentru siguranța lor. Dacă vânezi suficienți dintre prădătorii naturali ai acestor pești ai să simti o modificare în apele în care pescuiești indicând că vei putea să prinzi acești pești rari pentru o perioadă limitată de timp, până când prădătorii naturali se întorc să se hrănească. Poți să găsești toți peștii rari și prădătorii acestora? Vei putea să prinzi toți peștii în misiunea ta prin zonele Continentului Johwan ? Suntem curioși să vedem cum o să vă descurcați.

Sezonul 3 - În adâncuri Pre-Anunț #1: Cuvinte de final

Acesta este primul pre-anunț al Sezonului 3 "În adâncuri". Sperăm să așteptați cu nerăbdare sezonul ce vine și să fiți alături de noi. Suntem nerăbdători să vă aducem acest sezon în joc! Ne revedem la următorul pre-anunț al sezonului 3!

Multă dragoste de la a voastră echipă WoM !
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top