Noul An Chinezesc 2017- Anul Cocosului | WoM2 Forum

Noul An Chinezesc 2017- Anul Cocosului

Akitas

Community Manager
Staff member


Dragi jucători!

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017 marchează Noul An Chinezesc prin începerea Anului Cocoșului. Cu această ocazie, am vrea să sărbătorim cu voi reîntoarcerea prăjiturilor delicioase care sunt disponibile din nou. Le puteți obține după cum urmează:
Ingredientele pentru prăjituri au fost adăugate ca drop general, ba mai mult, bine-cunoscutele Artificii Chinezești sunt adăugate ca drop general de asemenea în timpul evenimentului.
Odată ce ați terminat o rețetă duceți-o la Bătrânică pentru a primi prăjiturile acesteia:

Înveliș Dulce de Orez + Cocă de Fasole îți aduc o Prăjitură de Fasole care îți oferă +30 Valoarea Atacului pentru 5 minute.
Înveliș Dulce de Orez + Cocă de Zahăr îți aduc o Prăjitură de Zahăr care îți ofera +10% Șansă de lovituri critice pentru 5 minute.
Înveliș Dulce de Orez + Cocă de Fructe îți aduc o Prăjitură de Fructe care îți oferă +10 Puncte Vitalitate pentru 5 minute.

În plus, în timpul evenimentului, un costum festiv va fi disponibil în Magazinul Special pentru cumpărare. Costumul este permanent iar cu el vei mai primi un Pachet Roșu ce conține un mic bonus pentru tine și costumul tău festiv achiziționat.
Festivalul Chinezesc de Primăvară durează până în ziua 15 a primei luni lunare, deși nu-mi face plăcere să anunț că, din cauza unei probleme pe care am avut-o actualizarea pentru evenimentul de sărbătoare începe cu o zi întârziere. Așadar, evenimentul Noului An Chinezesc va dura începând cu data de 2 Ianuarie 2017 până la 13 Februarie 2017, ora 23:59:59 CET.
Vrem să ne cerem scuze în numele nostru, am învățat din experiența dobândită și cu siguranță următorul 'adorabil' eveniment va începe chiar mai devreme pentru a ne asigura că jucătorii noștri au un timp "minunat" la festivitățile ce urmează - iar până atunci, un An Nou Chinezesc Fericit de la Echipa WoM2!
 
Top