Pre-anunț Sezonul 2: Chaos Control | WoM2 Forum

Pre-anunț Sezonul 2: Chaos Control

Argus

Community Manager
Staff member

Celebrând Puterea

Așa cum am promis, sezonul Ciocnirea Lamelor a adus statistici despre PvP-ul jucătorilor iar aceste rezultate vor fi afișate printr-o statuie a celui mai bun jucător chiar în orașul principal! Statuia și informațiile ei se vor schimba în fiecare sezon!

Legea Primară

În perioada sezonului Ciocnirea Lamelor, jucătorii au avut posibilitatea să se antreneze în Arena PvP. Au trecut prin antrenamente serioase și i-a pregătit pentru: Legea Primară. Aceasta va plasa jucătorii într-un labirint, fiecare împotriva celuilalt și doar cel mai puternic o să supraviețuiască și o să domine. Ca similarul joc de Battle Royale, există anumite reguli și sisteme ce vor împinge jucătorii să lupte astfel că nimeni nu este în siguranță. Arată-ti aptitudinile și dovedeste tuturor că doar asta contează!

Controlul Haosului

Așa cum titlul sezonului spune, o nouă serie de metine o să apară în lume! Metinele Haosului sunt mai puternice și mai multe decât Metinele pe care le-ati întâmpinat până acum. Jucătorul poate să le cheme folosind Fragmente ale Haosului de la metinele normale. Acestea pot apărea cu diferite atribute făcând lupta mult mai grea decât cea cu care v-ati obișnuit, dar o să ofere și recompense pe măsură! Acest aspect NU o să fie prezent de la începutul sezonului dar o să apară pe parcursul acestuia.

Schimbări aduse Calului

Cu actualizările precedente aduse calului unele obiecte, precum Fânul, au devenit inutile. Pentru a rezolva acest aspect am modificat modul în care se poate hrăni un cal și am făcut ca orice cal să accepte orice fel de mâncare, însă mâncarea mai avansată o să aibă un efect mai mare. Scumpul tau cal nu mai este așa de mofturos!

Înfăţişări ale Animalelor de Companie

Un nou sistem de înfăţişări o să-ți permită să aplici permanent diferite culori animalului tău de călărie. În acest fel vei putea să-ti personalizezi nu doar caracterul dar și partenerul tău brav de luptă!

Înfăţişări ale Magazinelor Private

Dacă mereu ți-ai dorit să ai un magazin diferit de al celorlalți, ei bine, acum, îți oferim această șansă! Aceast aspect nou al magazinului o să atragă cumpăratori și vei obține mai mult din iubitul Yin.

Calitatea Vieții

Sezonul 2 o să conțină numeroase aspecte pentru îmbunătățirea calității vieții ca de exemplu, un tip de iconiță a monstrului, procentaj de PV, un nou stil de a categorisi misiunile, mai multe opțiuni pentru căutarea în magazine și multe alte aspecte!

Remedieri

Chiar dacă noi încercăm să includem remedierile în actualizările minore, actualizările mari, ca aceasta, vor conține mereu și remedieri ca de exemplu, anumite probleme ce cauzează lag, căutări în magazine necorespunzătoare, lucruri blocate și alte chestii. Mereu căutăm să îmbunătățim jocul și apreciem ajutorul pe care-l primim de la voi când raportați o eroare și de asemenea și prin sugestiile făcute!

Încă odată, anumite lucruri minore pe care nu le-am anunțat aici pot apărea în Sezonul 2. O să publicăm în detaliu totul despre sezon când acesta o să sosească, stați pe aproape!
 
Top