Regulament Server & Forum | WoM2 Forum

Regulament Server & Forum

Akitas

Community Manager
Staff member
Dragi jucatori,

Acestea sunt regulile jucătorilor WoM2. Am făcut aceste reguli cât mai simplu de înțeles posibil. Politica noastră în general este de a nu modifica cursul normal al jocului decât dacă este absolut necesar și în consecință pe serverul nostru activități precum camparea sau KS-ul nu sunt pedepsite.

Cuvânt înainte: Fair-play
Serverul nostru este conceput pentru distracție si corectitudine. Asta înseamnă că nimeni din staff nu îți va da iteme, experiență sau yang, excepție făcând doar recompensele câștigate la evenimente sau ca urmare a recuperări în urma unui incident (exemplu: furt ). Avem posibilitatea de a reacționa rapid și de a identifica posibilele infracțiuni.

Infracțiuni majore
Aceste infracțiuni vor fi penalizate cu suspendare permanentă.

1.Furtul
Furtul bunurilor altor jucători, cum ar fi obiecte sau yang, ori cont este interzis.

2.Boți și Macro
Orice activitate purtată în general în joc fără intervenție umană este interzisă.

3.Cheat & Hack
Utilizarea oricarui gen de softuri externe este interzisă iar jucători ce primesc beneficii indirect de pe urma utilizări acestora vor fi intotdeauna penalizati.

4.Impersonare
Impersonarea unui administrator sau a unui jucător va fi întotdeauna pedepsită.

5.Bug exploit
Alterarea intenționată a jocului sau ocolirea comportamentului acestuia pentru beneficii personale sau nu.

6.Amenințarile la viața reală
Insinuările cum că aveți de gând să localizati și să faceti rău unui alt jucător, membru al echipei, sau oricarei alte persoane conectată în orice fel cu serviciile oferite de noi sunt strict interzise.

7.Promovarea de site-uri sau programe dăunătoare
Este interzisă împrăștierea adreselor ce conțin programe dăunătoare.

8.Abuzul sistemului de vot
Abuzul sistemului de vot va duce la blocarea permanentă a tuturor conturilor ce au beneficiat de pe urma abuzului.

9.Comertul pe bani reali sau bunuri in afara jocului
Negocierea de bunuri din joc pentru bani sau alte bunuri în viață reală este strict interzis și poate duce la interzicerea permanentă a contului dvs. și a conturilor aferente. Această regulă include transferarea conturilor și a bunurilor din joc în care există suspiciuni rezonabile că sunt vândute altui utilizator pentru bunuri în afara jocului.

Alte infractiuni
Aceste activități vor fi pedepsite cu suspendarea temporară a chat-ului sau a contului in mod progresiv.
- Negocierea de bunuri sau conturi intre servere este strict interzisa (incluzând serverele wom)
- Insultele care includ nume: shop, breasla, cal, pet, mount, caracter ( absolut orice loc unde poti scrie ).
- Folosirea altei limbi decât limba română în conversaţia globală (call chat, trade chat).
- Încercarea și/sau promovarea de negoțuri de obiecte și/sau conturi între servere (pedeapsa putând ajunge la ban permanent după câteva tentative).
- Încercarea și/sau promovarea de comerț pe bani reali (pedeapsa putând ajunge la ban permanent după câteva tentative)* De menționat este faptul că, acele caractere care au fost create special pentru comerț între servere sau pe bani reali vor fi banate permanent de la prima abatere.
- Organizarea de lupte false între bresle cu scopul de a creşte scorul.
- Incercarea de a vâna contul normal de jucător al unui membru al echipei wom pentru a-l impiedica sa-si exercite dreptul de a juca.
- Deranjarea unui eveniment, ignorarea regulilor impuse de administratori.
- Comportamentul inadecvat, inclusiv șantajul.
- Înșelătoriile.
- Raportările false sau abuzive.Raportarea infracţiunilor

Puteţi raporta orice încălcare a regulamentului oricărui GM din joc, precum şi trimiţând un e-mail la adresa: [email protected]. Sunteţi bineveniţi să ataşaţi orice dovadă valida care poate demonstra infracţiunea. Va rugăm respectuos să nu folosiţi forumul pentru acest scop.
Dovezile sunt confidențiale. Orice jucător penalizat conform regulamentului știe și drept urmare nu are nevoie de informații suplimentare pentru a-și aduce aminte evenimentele ce au dus la penalizarea lui.

Dreptul de proprietate asupra contului

Proprietarul de drept al contului este deţinătorul e-mailului sub care este înregistrat acel cont. Echipa acestui server nu răspunde pentru pierderea, furtul sau expirarea adresei de email a unui cont.
Vă rugăm respectuos să nu mai insistați în încercarea de a afla adresa de email a unui cont, deoarece nici un membru al staff-ului nu vă va oferi astfel de informații.

Magazin (monede dragon)

Magazinul nostru pentru monedele dragon este asigurat de către Paymentwall. Paymentwall poate schimba preţul sau intervalul de valori al opţiunilor în orice moment. Opţiunile de plată regăsite în magazin sunt singurele ce pot fi accesate.

Înainte de a raporta orice problemă legată de o plată, vă rugăm să verificaţi pagina de ajutor a Paymentwall-ului. Dacă o cumpărare de monede este afişată că fiind "ÎN AŞTEPTARE", trebuie să clarificaţi problema cu Paymenwall. Dacă cumpărarea este afişată că "TERMINATĂ", dar nu aţi primit monedele, atunci trebuie să contactaţi un membru al staff-ului pentru asistenţă. Vă rugăm să nu solicitaţi ajutor pentru operaţiunile "ÎN AŞTEPTARE", pentru că, pentru noi, este imposibil să facem ceva în acestă privinţă.

Votează pentru monede

Deşi vom încerca să menţinem serviciile noastre la parametrii de funcționare corespunzători, sistemul de vot pentru monede ne este furnizat, deci nu vă putem oferi nicio garanţie că veţi fi recompensaţi întotdeauna pentru vot. În anumite condiţii, anumite link-uri pot bloca votarea pentru IP-ul, contul sau ţara dumneavoatră, iar asupra acestui lucru noi nu putem interveni.

Cuvânt de încheiere

Cazurile care nu sunt prevăzute de prezentul regulament sunt lăsate la aprecierea şi judecata membrilor staff-ului. Cu toate acestea, noi vom încerca să păstrăm aceste reguli actualizate, pentru a acoperi situaţii noi apărute sau pentru a clarifica regulile deja stabilite.
 

Akitas

Community Manager
Staff member
Mențiuni si clarificări

Boți și Macro
Softurile externe ce nu sunt incluse in categoria "hack" nu sunt nici ele permise si facem aici clarificarea si adnotarea acestui fapt. In aceasta categorie se include si folosirea unui macro.

Bug exploit
Prin "Bug exploit" se înțelege ocolirea sau modificarea comportamentului normal al jocului, pentru obținerea de beneficii personale sau de grup.
Aceste bug-uri pot fi catalogate în patru mari categorii:
a) bug minor;
b) bug mediu;
c) bug mare;
d) bug major.
Pedepsele vor fi acordate după ce echipa tehnică va analiza probele, în aceste cazuri ea fiind factorul de decizie. De asemeni, ținem să precizăm că obiectele obținute în urma exploitului vor fi ȘTERSE din inventarele caracterelelor.

Amenințarile la viața reală
Să fie clar faptul că, în cazul în care decideți să puneți în practică astfel de amenințări, personalul WoM2 va coopera pe deplin cu poliția și părțile afectate, pentru a rezolva incidentul.

Comerțul pe bani reali
De menționat este faptul că, acele caractere care au fost create special pentru comerț între servere sau pe bani reali vor fi banate permanent de la prima abatere.

Insultele
Deoarece ne confruntăm cu o avalanșă de plângeri, mai mult sau mai puțin îndreptățite în ceea ce privește limbajul anumitor jucători, iată câteva precizări:
- Sunt pedepsite în această categorie atât limbajul jignitor folosit împotriva jucătorilor sau membrilor staff-ului, cât și denumirile magazinelor, nume de breasle sau animale de companie.
- În cazul magazinelor, breslelor si animalelor de companie, inițial va fi dat un avertisment scris (via PM) jucătorilor în cauză, urmând ca nerespectarea acestui avertisment să atragă dupa sine pedeapsa cu ban (începând de la 1 zi);

Spam
Este considerat spam folosirea excesivă a cifrelor, literelor și simbolurilor în chat-uri. Mesajele care conțin sau sunt urmate de exces de @@, !! , zzz și alte asemeni vor fi considerate spam și pedepsite cu blocarea temporara a chat-ului respectivului jucator(mute).
Nerespectarea avertismentelor sau a anunțurilor oferite de administratori precum și "miștourile" făcute la adresa acestor avertismente vor fi considerate spam și pedepsite ca atare.

Înșelătoriile
- Încercarea de a înșela jucătorii.
- Înșelătoria dovedită cu probe valide ( cu specificația că pedeapsa minimă este de 7 zile). De asemeni trebuie menționat faptul că obiectele date pe încredere nu vor fi returnate de către membrii staff-ului și vor fi șterse.
- Încercarea de a înșela un membru al staff-ului.
- Raportările false sau abuzive. Aici facem mențiunea că se încadrează în această categorie acele rapoarte repetitive ( in joc, pe forum, la suport sau pe pagina de Facebook) asupra aceluiași subiect, deși a fost dat un răspuns definitiv asupra problemei.

Hărțuirea
Hărțuirea nu este considerată infracțiune, și pe cale de consecință nu este pedepsită. Atâta timp cât PvP-ul este o parte importantă a jocului, aceste cazuri devin arbitrare și nu putem fi obiectivi în evaluarea lor.
 

Jeban Girtrude

Well-Known Member
Mențiuni si clarificări

Boți și Macro
Softurile externe ce nu sunt incluse in categoria "hack" nu sunt nici ele permise si facem aici clarificarea si adnotarea acestui fapt. In aceasta categorie se include si folosirea unui macro.

Bug exploit
Prin "Bug exploit" se înțelege ocolirea sau modificarea comportamentului normal al jocului, pentru obținerea de beneficii personale sau de grup.
Aceste bug-uri pot fi catalogate în patru mari categorii:
a) bug minor;
b) bug mediu;
c) bug mare;
d) bug major.
Pedepsele vor fi acordate după ce echipa tehnică va analiza probele, în aceste cazuri ea fiind factorul de decizie. De asemeni, ținem să precizăm că obiectele obținute în urma exploitului vor fi ȘTERSE din inventarele caracterelelor.

Amenințarile la viața reală
Să fie clar faptul că, în cazul în care decideți să puneți în practică astfel de amenințări, personalul WoM2 va coopera pe deplin cu poliția și părțile afectate, pentru a rezolva incidentul.

Comerțul pe bani reali
De menționat este faptul că, acele caractere care au fost create special pentru comerț între servere sau pe bani reali vor fi banate permanent de la prima abatere.

Insultele
Deoarece ne confruntăm cu o avalanșă de plângeri, mai mult sau mai puțin îndreptățite în ceea ce privește limbajul anumitor jucători, iată câteva precizări:
- Sunt pedepsite în această categorie atât limbajul jignitor folosit împotriva jucătorilor sau membrilor staff-ului, cât și denumirile magazinelor, nume de breasle sau animale de companie.
- În cazul magazinelor, breslelor si animalelor de companie, inițial va fi dat un avertisment scris (via PM) jucătorilor în cauză, urmând ca nerespectarea acestui avertisment să atragă dupa sine pedeapsa cu ban (începând de la 1 zi);

Spam
Este considerat spam folosirea excesivă a cifrelor, literelor și simbolurilor în chat-uri. Mesajele care conțin sau sunt urmate de exces de @@, !! , zzz și alte asemeni vor fi considerate spam și pedepsite cu blocarea temporara a chat-ului respectivului jucator(mute).
Nerespectarea avertismentelor sau a anunțurilor oferite de administratori precum și "miștourile" făcute la adresa acestor avertismente vor fi considerate spam și pedepsite ca atare.

Înșelătoriile
- Încercarea de a înșela jucătorii.
- Înșelătoria dovedită cu probe valide ( cu specificația că pedeapsa minimă este de 7 zile). De asemeni trebuie menționat faptul că obiectele date pe încredere nu vor fi returnate de către membrii staff-ului și vor fi șterse.
- Încercarea de a înșela un membru al staff-ului.
- Raportările false sau abuzive. Aici facem mențiunea că se încadrează în această categorie acele rapoarte repetitive ( in joc, pe forum, la suport sau pe pagina de Facebook) asupra aceluiași subiect, deși a fost dat un răspuns definitiv asupra problemei.

Hărțuirea
Hărțuirea nu este considerată infracțiune, și pe cale de consecință nu este pedepsită. Atâta timp cât PvP-ul este o parte importantă a jocului, aceste cazuri devin arbitrare și nu putem fi obiectivi în evaluarea lor.
Ai grija,Akitas e in spatele tau!
 
Top