Reguli pentru secțiunea de RMT (Comerț pe Bani Reali) | WoM2 Forum

Reguli pentru secțiunea de RMT (Comerț pe Bani Reali)

Status
Not open for further replies.

Inessa

Moderator
Staff member
Dragi jucători,

Următoarea regulă a fost modificată

9. Comerț pe Bani Reali

Vânzarea de bunuri în joc pe bani reali este strict interzisă și poate rezulta în ban permanent al conturilor implicate și corelate. Această regulă include și oferirea de conturi și iteme unde avem motive să considerăm că au fost de fapt vândute pentru bunuri sau bani înafara jocului.
În:

Vânzarea de bunuri în joc pe bani reali fără asistența unui Game Master este strict interzisă și poate rezulta într-un ban permanent al conturilor implicate. Această regulă include conturi și iteme unde avem motive să considerăm că au fost de fapt vândute pentru bunuri/bani înafara jocului.
Vânzarea conturilor nu este permisă, fiecare cerere pe care o vom primi pentru acest tip de negoț va fi respinsă.

Clarificare:
 • Permitem negoțurile de bunuri în joc pe bani reali doar în cazurile în care asistăm și confirmăm pentru ele.
 • Nu aveți voie să anunțați tranzacții pe bani reali în chat-urile din joc sau pe serverul de Discord. Aveți categorie specială pe forum unde puteți posta cereri sau vânzări.
 • Vă vom oferi asistență doar dacă dovediți că sunteți proprietarul de drept al bunurilor pe care doriți să le vindeți (acest lucru se face contactându-ne pe adresa de suport de pe adresa de mail corelată contului pe care se află itemele de vândut).
 • Veți avea de plătit o taxă pentru asistența pe care o primiți prin care vă asigurăm protecție împotriva oricărui fel de înșelătorie. Siguranța pe primul loc!
  Taxele sunt în felul următor:
  - Vom lua 10% (în Monede Dragon și Monede Magice) din valoarea negoțului în EURO (trebuie trimise screenshoturi GM-ului cu valoarea tranzacției în EURO pentru a confirma prețul).
  - Taxa minimă este de 2.5€. Dacă taxa este sub 2.5€ (100 Monede Dragon și 10 Monede Magice) cel care plătește taxa va trebui să plătească 2.5€ (100 MD și 10 Monede Magice).
  Exemplu: O taxă de 25€ înseamnă 1000 de Monede Dragon.
Cum se face:
 1. Postați-vă ofertele aici - Real Money Trade - Marketplace
 2. După ce ați găsit un cumpărator, contactați un GM pentru a verifica dacă ce doriți să vindeți vă aparține și pentru a-i da itemele, menționând prețul pentru care le vindeți.
 3. GM-ul confirmă posibilitatea negoțului și numele vânzătorului pentru a se putea lua legătura cu el direct de către cumpărător.
 4. Odată ce vânzătorul și cumpărătorul au ajuns la o înțelegere, cel ce cumpără îi trimite celuilalt suma stabilită. Ambele părți sunt de acord ca în cazul unui conflict să primim acces prin TeamViewer asupra paginilor de Paypal sau banking online pentru a verifica dacă tranzacțiile au fost făcute corespunzător.
 5. Odată ce vânzătorul confirmă primirea banilor și se plătește taxa de către unul din participanți (voi decideți cine), cumpărătorul primește bunurile de la GM.
 6. Negoț încheiat.
Note:
- Itemele în cauză stau în inventarul GM-ului pe parcursul negoțului până când vânzătorul confirmă primirea sumei corecte de la cumpărător.​
- Vânzarea de conturi este în continuarea interzisă și în cazul în care se întâmplă, jucătorii vor fi sancționați conform regulilor WoM.​
- Vânzarea de bunuri în joc fără asistența unui GM este în continuarea interzisă întrucât sunteți supuși unui risc de înșelătorie. Dacă se întâmplă, jucătorii vor fi sancționați conform regulilor WoM.​
- Taxa este plătită în Monede Dragon cumpărate din Item Shop, nu obținute prin Vouchere din joc, acestea fiind extrase de pe cont în timpul efectuării negoțului.​
- Această regulă modificată nu va fi aplicată în cazuri anterioare, și anume, conturile ce au fost banate în trecut în urma încheierii unui comerț pe bani reali nu vor fi debanate.​
- Nu acceptăm negoțuri pe bază de coduri paysafe în cazurile în care participanții nu sunt din aceeași țară întrucât acest lucru nu este posibil din cauza politicii companiei paysafe (un cod paysafe în EURO nu funcționează în România).​
- Vânzătorul suportă orice taxă aplicată transferului, cumpărătorul plătește doar cât a stabilit împreună cu vânzătorul. Trebuie să vă interesați ce platformă folosiți și ce taxe conferă pentru a nu vă trezi în situații neplăcute și a retrage o sumă mai mică decât vă așteptați.
- Această regulă este aplicată din data de 23.07.2019
 
Status
Not open for further replies.
Top