[RO]Evenimentul de Craciun | WoM2 Forum

[RO]Evenimentul de Craciun

Pistone

Game Master
Staff member
Ho, ho, ho!

Nu este inca Craciunul, dar suntem aproape acolo. Luminile sunt aprinse pe strazi si in case, brazii sunt impodobiti, spiridusii mosului sunt pusi pe treaba...De asemenea, si noi ne dorim sa luam parte la celebrare si facem acest lucru printr-o saptamana plina de evenimente zilnice pana la Craciun !

Acesta este programul:
Loteria de Craciun: 16 ( se termina pe 22 )
Costumele de spiridusi ai mosului: 17
Bataie cu zapada: 18
Renul, animal de companie [nou]: 19
Cadouri misterioase: 20
Tur de cumparaturi pentru Craciun: 21
Festival de apreciere a Craciunului [nou]: 22
Set de costume pentru Craciun [nou]: 23
Razboiul national inghetat: 29

Daca va intrebati despre ce este vorba in privinta evenimentelor, nu va faceti griji. Vom detalia fiecare eveniment printr-un post in ziua in care are loc. Evenimentele ce au loc in zilele pare sunt legate de joc, cele ce au loc in zilele impare sunt legate de itemshop ( cu exceptia razboiului ).

Toate evenimentele, cu exceptia loteriei si a razboiului, sunt active pana pe 7 ianuarie. Doar evenimentele marcate ca "noi" includ continut nou, dar cateva din cele vechi au fost modificate comparativ cu anii precedenti.

Sarbatori fericite!
 

Pistone

Game Master
Staff member
Loteria de Craciun
Incepand cu 16 decembrie 20:00 CET pana pe 22 decembrie 20:00 CET veti putea obtine globuri de Craciun. Trebuie sa-i duceti globurile mosului daca doriti sa participati, iar el le va inregistra. Bineinteles, cu cat ii duceti mai multe globuri cu atat aveti sanse mai mari de a castiga !

Pe 22 decembrie 20:00 CET, mosul va alege 10 castigatori norocosi, iar globurile nu vor mai putea fi obtinute. Veti putea vorbi cu mosul pentru a vedea daca ati castigat.

Puncte cheie:
  • Globurile care nu i-au fost livrate mosului nu vor fi inregistrate !
  • Pentru a vedea daca ati fost unul din norocosii castigatori va trebui sa vorbiti cu mosul.
  • Globurile pot fi obtinute de la toti monstrii ce au un nivel al propiat de cel al dvs.
Notitele developerilor: Daca ati participat la acest eveniment anul trecut va puteti aminti faptul ca o multime de globuri puteau fi obtinute - rata de a le obtine a fost scazuta semnificativ, iar numarul de globuri ce pot fi obtinute nu mai este limitat. Din moment ce sansele de a castiga sunt direct proportionale cu numarul de globuri livrate mosului, modificarea ratei de a le obtine comparativ cu cea de anul trecut nu are niciun alt efect in afara de a le face mai putin enervante.
 

Pistone

Game Master
Staff member
Dacă zăpadă vă atinge față - pierdeți !
Bulgării de zăpadă s-au întors și sunt la fel de fioroși ca întotdeauna. Colectați-i de la monștrii de pretutindeni, iar atunci când veți avea un bulgăre în mâna și un jucător în apropiere veți ști ce să faceți.

Nicio șansă de blocare sau evitare nu vă ajută împotriva lor !

 

Pistone

Game Master
Staff member
Ce are 4 picioare și un nas roșu?

Nu un mistreț înghețat desigur, ci un Ren!

Acest tip mic caută un nou loc unde să stea. Poate ai vrea să-l antrenezi pentru a deveni un animăluț de companie de nădejde?
Sigiliu Ren Feroce este disponibil acum în Magazinul Special care va înlocui permanent animăluțul tău de companie
cu acest drăguț nou-născut!
(Disponibil ca pet și mount de asemenea, sigiliile cumpărate nu vor expira până la folosire, regulile de schimbare al animăluțelor de companie normale fiind aplicate)
 

Pistone

Game Master
Staff member
Să dăruiești înseamnă să-ți pese!
Astăzi vom activa prima din seria de surprize pentru eveniment. Până la urmă, a împărți este la fel de distractiv ca a primi! Iar aici vei avea posibilitatea să le faci pe amândouă.
Vorbește cu Gardianul, iar odată ce ai ajutat copii din sat într-o mică misiune, cutii speciale cu cadouri vor pica (se vor dropa) normal și pot conține surprize minunate. Lucrurile complicate nu-s așa de simple precum par! Singura modalitate de a le deschide este de a le dărui... sună rău? Sună grozav! Deoarece vei primi unul în schimb! Nu este dăruirea cea mai bună?
 
Last edited:

Pistone

Game Master
Staff member
Rămâneți calmi și începeți cumpărăturile de Crăciun !​

Ați dori să faceți un alt jucător fericit și, poate, să obțineți un costum pe parcurs? Atunci acest eveniment este pentru dvs. !
Ca și anul trecut, începând cu 21.12 veți putea cumpără Cadouri Extravagante din itemshop care, odată deschise, vor răsplăti un jucător la întâmplare cu un obiect dintr-o gamă de premii, concepută în mare parte din obiecte din Itemshop și costume. Când îi oferiți cuiva un cadou, veți avea șansa de a primi o componentă permanentă dintr-un costum de iarnă care poate fi obținută doar din Cadourile Extravagante sau din Pachetele de Cadouri.
Pachetele de Cadouri sunt puțin mai scumpe, dar răsplătesc 3 jucători în loc de unul singur ! De asemenea veți avea de 3 ori mai multe șanse de a primi o componentă a unui costum de iarnă.

Pentru fiecare 5 cadouri oferite jucătorilor, veți primi unul pentru dvs.
Accesați Itemshop-ul, gășiți cadourile în secțiunea Obiecte Magice și lăsați extravaganța dăruirii cadourilor de Crăciun să înceapă !
 
Last edited:

Pistone

Game Master
Staff member
Surprinde-te pe tine insuți Crăciunul acesta !

În timp ce pregătiți cadourile, nu uitați să vă luați ceva și pentru voi !


Pentru un preț (Moșul trebuie să plătească combustibilul pentru sania lui cumva), Moș Crăciun îți va pregăti cutii speciale pe care să pui ornamentele. Aceste cutii conțin spiritul sărbătorilor care, atunci când este eliberat, va împărți jucării și fericire de sărbători!


Îmbunătățiți calitatea unui cadou adăugându-i un ornament și deschideți-l pentru o recompensă specială ! Ornamentele vor putea fi obținute de la monștrii cu un nivel apropiat de cel al dvs. Cu cât este mai drăguță cutia când este deschisă, cu atât mai multe obiecte ( și mai bune ) va conține.


Când deschideți cutiile este posibil să dați peste aceste minunate prăjiturele care vă vor lumina ziua ! Bucurați-vă de festivități !
P.S: Prăjiturile de Crăciun sunt echivalente cu al ÎI-lea cel mai bun tip de rouă de aceeași culoare ( 5 min. ) pentru versiunea de baza, iar cea mai bună rouă ( 10 min. ) pentru versiunea cu +.
 
Last edited:

Pistone

Game Master
Staff member
Ziua bucuriilor este aproape !


O altă gamă de costume extravagante a fost lansată, iar lumea le adoră ! Aceste robe magice emană o aură de zăpadă și luminițe de Crăciun care va captura privirile tuturor jucătorilor ce vă ho ho ho văd.

Asigurați-vă că verificați Magazinul de Obiecte pentru a vă procura un set garantat să vă încălzească !
Va rugăm, actualizați-vă client-ul înainte de a încerca noile costume, altfel efectele nu vor funcționa în mod normal ! Bucurați-vă !
 
Top