[RO]Evenimentul de Halloween | WoM2 Forum

[RO]Evenimentul de Halloween

Pistone

Game Master
Staff member
Este o zi infricosatoare, nu-i asa ? Magia si entuziasmul plutesc in aer, creaturi din alte lumi bantuie tinutul. Fortele spirituale au reusit sa deschida un portal catre lumea noastra si ne-au coplesit orasele, dar nu este totul pierdut, intrucat energiile intunecate se vor risipi pe 3 noiembrie, 23:59 CEST. Acest lucru insemnand incheierea evenimentului, singura optiune ramasa pentru jucatori fiind sa negocieze bomboane / baghete / dovleci pentru bomboane fantoma sau bomboane fantoma pentru cutii de halloween pana pe data de 6 noiembrie, 12:00 CEST, cand dovleacul Jack va parasi aceasta lume pentru inca un an.

Mai jos puteti citi toate detaliile despre eveniment:

Animalele de companie de Halloween
Pe durata evenimentului, Capetele Dovleac vor aparea in unele harti. Daca sunt gasite, vor fugi, dar nu inainte de a va blestema, oferi o recompensa, a invoca un sef sau de a invoca un Dovleac Gigantic ( extrem de rar ! ).

Capetele Dovleac pot fi gasite in hartile urmatoare:
 • Toate orasele
 • Desert
 • Muntele Sohan
 • Taramurile de breasla
 • Valea Dragonului
 • Dealul Gautama
Cutiile de Halloween
In lupta impotriva monstrilor si a pietrelor metin veti avea sansa sa obtineti Bomboane, Baghete Magice si Dovleci. Baghetele magice vor putea fi colectate de la monstrii care au un nivel apropiat de cel al dvs., Bomboanele de la pietrele metin, iar Dovlecii de la sefi ( puteti obtine mai mult decat un singur dovleac de la sefii de nivel mare ).
Livrati-i Dovleacului Jack: 2x Bomboane, 2x Baghete Magice si 1x Dovleac pentru o Bomboana Fantoma chiar mai infricosatoare. Handu-Up este bine cunoscut pentru aprecierea pe care o are pentru Bomboanele Fantoma si va fi dispus sa ofere in schimbul catorva o Cutie de Halloween. Daca ii oferiti foarte multe, aveti sansa de a il convinge sa stearga de praf unii dintre rarii Dovleci de Aur.

Armele de Halloween.
Dovlecii Gigantici pot fi infranti doar daca folositi o arma de Halloween. Vorbiti cu Dovleacul Jack pentru a obtine una si pentru a nu rata nicio sansa la recompensele oferite de Dovleacul Gigantic.
Costumele ( permanente ) de Halloween.
Exista 2 cai de a obtine un costum:
 • Participand la eveniment: Unele costume vor fi valabile doar prin participarea la eveniment
  • Dovlecii Gigantici invocati de animalele de companie de Halloween contin garantat un costum si reprezinta metoda principala de obtinere a costumelor, incluzand costumul nou al Dovleacului Jack.
  • Cutiile de Halloween pot, rareori, contine unul dintre costumele gheara sau o casca de asemenea.
 • Achizitionand unul din magazinul de obiecte: Unele costume vor fi valabile doar in magazinul de obiecte.
Toate costumele sunt permanente si merita reamintit faptul ca seturile sunt exclusive. Spre exemplu, costumul Dovleacului Jack poate fi obtinut doar prin participarea la eveniment, in timp ce costumul de vampir poate fi achizitionat numai din magazinul de obiecte.

Halloween fericit!
 
Last edited by a moderator:
Top