Romania + Eclipse = Aurora | WoM2 Forum

Romania + Eclipse = Aurora

Akitas

Community Manager
Staff member
Dragi jucatori,

Mult așteptata fuziune este în sfârșit aici! Se întâmplă astăzi, 15 noiembrie, ora 9:00 (ora serverului) când serverele Eclipse și România vor fi închise pentru a începe procesul de fuzionare.

Aceasta fuziune este initiata datorita rezultatelor din sondajele ( Sondaj oficial eclipse și Sondaj oficial Romania ) unde opiniile jucătorilor noștri exprimate clar și "cu voce tare", ne-au determinat să hotărâm că cel mai bine ar fi să fuzionam serverele Eclipse și România.

Pe lângă avantajul evident al acestei fuzionări, cum ar fi mai mulți jucători online prin fuzionarea a două comunități într-una, sperăm că vom atrage mai mulți jucători activi, această fuziune ne va ajuta să facem mai repede actualizari (având grijă de un singur server în loc de doua în același timp)

Nu se va pierde niciun progres în acest proces de fuzionare, astfel încât să puteți continua să jucați în mod normal, până când serverele se vor închide pentru o actualizare care cuprinde fuziunea în sine. Nu veți aștepta un timp mare de întrerupere, în afară de faptul că va trebui să vă fuzionati conturile prin intermediul site-ului web, ceea ce nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute. Cu toate acestea, nu este planificată o compensație pentru a vă fuziona conturile, de data aceasta.
Veți fi anunțați despre progresul fuziunii (copierea conturilor Eclipse și a României pe un nou server Aurora) în timp util.

Când vine timpul, vom activa această pagină si veți putea fuziona conturile aici: WoM2 | Serverul Aurora | Merge

Cele mai importante detalii despre fuziune:
  • Nu va exista pierderi de progres pentru caracterul / caracterele dvs.
  • Fuziunea însăși va plasa toți jucătorii de pe Eclipse în dinastia Bojon în timp ce jucătorii de pe serverul României în Jeongbog.
  • Magazinele de jucători din România vor fi mutate în mod corespunzător în orașul nou jeongbog.
  • În cazul conflictului de nume a caracterelor, persoana care are cea mai mare durată de joc pe caracterul cu pricina va primi numele si jucatorul care detine un caracter cu acelasi nume dar care a jucat mai putin va fi nevoit sa schimbe numele caracterului.
  • Numele de caractere nefuzionate de pe vechile servere Sol și Luna vor fi eliberate și disponibile pentru a fi folosite din nou.
Alte informații puteți găsi aici .


Cu Drag,
Echipa WoM2
 
Top