Romania/Eclipse FAQ despre Fuziune | WoM2 Forum

Romania/Eclipse FAQ despre Fuziune

Akitas

Community Manager
Staff member
aurora announc banner forum.png
Dragi jucatori,

Această postare cuprinde intrebarile frecvente despre fuziune. Daca nu gasiti raspuns la toate intrebarile va rugam sa le scrieti in aceasta postare.

#1. Cum va fi procesul exact de fuziune a conturilor?
Vom închide mai întâi Serverele Eclipse și România. Acest lucru ne dă mult timp necesar pentru a strânge datele tuturor, pentru a sorta conflictele și a le recrea pe noul server. Odată ce ați terminat, va trebui să vă conectați la WoM2 | Serverul Aurora| Fuziune, și daca nu exista niciun conflict cu datele de conectare ale contului dvs. (altfel, a se vedea #4), apăsați butonul "merge" și asta e totul! Veți putea juca pe Noul server Aurora.

#2. Ce va fi transferat pe noul server?
Vom copia totul de pe conturile dvs.: monedele, caracterele, obiectele, abilitățile, caii, animalele, prietenii, căsătoriile, inventarul, mall-ului, ghilda în care te afli, magazinul tău ... totul.

#3. Cum vor fi rezolvate conflictele numelor de caractere?
După cum probabil știți, în server nu pot exista două caractere cu același nume, așa că vom verifica in timpul fuziunei și jucătorul care are cel mai mult timp de joc cu acel nume de caracter va reuși să-l păstreze. Celălalt jucător va primi un nume ușor diferit și va primi o Pergament Schimbare Nume în depozitul Itemshop.

#4. Cum vor fi rezolvate conflictele numelor de cont (ID)?
La fel ca și numele de caractere, nu pot fi două ID-uri egale ale contului. Din moment ce numele de cont nu vă reprezintă pe voi în calitate de jucător în lumea jocului, le vom oferi in felul urmator: primul servit primul poftit. Aceasta înseamnă că, dacă aveți același nume de cont ca un alt jucător, primul dintre voi care finalizează procesul de îmbinare va fi cel care își păstrează numele contului - îl vom forța pe celălalt să îl schimbe cu alt nume de cont.

#5. Ce diferenta va fi intre Aurora si Eclipse sau Romania?
Aurora va conține aceleași caracteristici precum serverele Eclipse și România.

#6. Va avea serverul Aurora mai mult sau mai puțin de 4 canale(CH)?
Nimic nu se va schimba.

#7. Ce recompense o să primeasc pe contul meu?
Nu se oferă nici un fel de recompensă pentru contul tău de data aceasta.

#8. Cum se va proceda la conflictul dintre numele breslelor?
Nu vor exista conflicte. O să adăugăm un prefix numelui fiecărei bresle ([Eclipse] / [Romania]), indiferent dacă numele breslei tale exista deja pe celălalt server vei păstra breasla.

#9. Cum va funcționa "Verifică Valoarea"?
"Verifică Valoarea" cel mai probabil nu o să aibă prețuri timp de aproximativ o zi pentru obiectele comune și mai multe zile pentru cele rare. Sistemul are nevoie de multe informații despre vânzări pentru a genera un preț corect.

#10. O să rămână protecția Sentry activă?
Protecția Sentry o să rămână activă pentru toți cei care au activat-o în trecut indiferent de server.

#11. O să îmi păstrez Dinastia?
Fuziunea o să plaseze toți jucătorii de pe Eclipse în dinastia Bojon (verde) în timp ce toți jucătorii de pe serverul Romania o să fie mutați în dinastia Jeongbog (roșie). Mai mult de atât, jucătorii din Jeongbog o să fie mutați în "Deungsan Citadel" ( o nouă hartă ) păstrând astfel sentimentul de 2 lumi diferite așa cum exista înainte.

#12. [Jucătorii Jeongbog ]Cum pot să imi găsesc magazinul?
Simplu! Dacă ai avut un magazin pe serverul Romania tot ce trebuie să faci după ce te conectezi pe Aurora este să deschizi inventarul magazinului și să verifici coordonatele din el. Mergi în locul indicat de coordonate pe hartă iar magazinul tău o să fie chiar acolo.

View attachment 3

#13. Pot să îmi schimb Dinastia?
Da, esti liber să îți schimbi dinastia folosind un Pergament al Trădătorului. Ia în calcul faptul că jucătorii din ambele dinastia, Bojon și Jeongbog vor communica utilizând o diferită limbă și se poate să nu o întelegi. Gândește-te de 2 ori înainte de a te muta.
 

Attachments

Top