Sezoanele: Introducere | WoM2 Forum

Sezoanele: Introducere

Pistone

Game Master
Staff member
Dragă comunitate,

WoM2 introduce, începând din această toamnă, conceptul sezoanelor în server. Sezoanele reprezintă atât o serie de actualizări cât și un sezon PvP, și vor fi strâns legate de fiecare sfert al anului (3 luni), începând cu Sezonul I în jurul datei de 1 Octombrie care va dura până la sfârșitul anului.

La începutul fiecărui Sezon, vom avea câte o actualizare majoră. În afară de aceasta, în timpul sezonului vor exista doar actualizări minore și remedieri de erori, din moment ce echipa se va axa pe conținutul următorului sezon.

La sfârșitul fiecărui Sezon, uciderile și înfrângerile fiecărei breasle, dinastie și fiecărui jucător din evenimentele oficiale (Războaiele Naționale și de Bresle) vor fi înregistrare în Clasamentul Faimoșilor, afișat online pe site. Informațiile vor fi resetate în fiecare sezon.

Ce înseamnă asta în materie de actualizări?

Pe lângă programul de actualizări menționat mai sus, putem spune că din acest moment avem o echipă tehnică mai mare ce lucrează la actualizările WoM2. Vor exista multe actualizări micuțe asupra unor lucruri ce nu au mai fost atinse de ani, precum noi animăluțe de companie, interfața, noi costume, un mod de noapte opțional și multe alte surprize pe care le vom face publice curând. Actualizările vor avea un conținut unic ce nu va avea nicio legătură cu cele oficiale. Cu alte cuvinte, vom devia puțin de la conceptul de modă veche pentru a crea un nou conținut mult mai original.

Fiți pregătiți pentru dezvăluirea Sezonului I ce va fi făcut public pe forumul nostru foarte curând!
 
  • Like
Reactions: JdQ
Top