What's new

Bölüm 3: Momentum

Anastasiya

Game Master
Staff member
Game Master
ForumBanner (2).png

momentum
Latince

  1. isim, fizik Bir cismin hareket miktarı, kütlenin sürat ile çarpımı.
  2. isim Hız, hızlılık.


Başlangıçta, dünyayı saran belirsizlik ve düzensizlik fırtınası olan Kaos vardı. Rastlantısallık ve kafa karışıklığının güçleri hüküm sürüyor ve hepimizi daha fazlası için özlem içinde bırakıyordu. Bu çalkantılı zeminde, tüm krallıkların kalplerinde ve zihinlerinde yankılanan bir çağrı olan Düzen için kolektif bir arzu ortaya çıktı.

Yine de, bu yeni keşfedilen istikrarda cesur ve cüretkâr bir ruh ortaya çıktı - düzenden daha fazlasına duyulan açlık. Bu, Momentum'un doğuşudur; dur durak bilmeyen bir ilerleme ve yeniliğe yönelik doyumsuz bir dürtüyle karakterize edilen bir çağ. Bir zamanlar kaosu dizginlemeye çalışan düzen, şimdi sınırsız büyüme için bir fırlatma rampası görevi görüyor.

Momentum dünyasında zorluklar engel değil, heyecan verici fırsatlardır. Her engel bir atlama taşı, oyuncuların sınırları zorlaması ve sınırlamaları aşması için bir şans haline gelir. Gümbür gümbür ilerlemenin heyecanı, tapınakların salonlarında, kalabalık şehir yollarında ve tüm vahşi toprakların keşfedilmemiş sınırlarında yankılanan bu çağın marşıdır.

Momentum - sonsuza dek yıldızlara ulaşan ve WoM2'nin yaklaşan keşfedilmemiş diyarlarına doğru ilerleyen heyecan verici ilerleme yolculuğunu kucaklayan topluluğumuzun yılmaz ruhunun bir kanıtı.


Yeni içerik için hazır mısınız?
 
Top