What's new

La mulți ani!

Status
Not open for further replies.

Roxie

Moderator
Game Master
SqoWdab.png


Dragii noștri,

A sosit momentul să recunoaștem o etapă importantă pentru comunitatea noastră: prima aniversare a WoM2 pe care o putem sărbători împreună.

Privind în urmă, ne putem aminti nu numai numeroasele provocări cu care ne-am confruntat ca și colectiv, dar și sprijinul și asistența continuă care au fost esențiale pentru a transforma WoM2 în platforma care este astăzi. Pasiunea comunității noastre a fost un combustibil constant pentru determinarea noastră de a oferi un serviciu mai puternic și mai stabil.


Și pentru asta, trebuie să spunem
Vă mulțumim!


Ca echipă, am luat ființă cu un scop unic, acela de a reînvia spiritul WoM2 și de a reuni din nou membrii tribului nostru sub o platformă singulară. În fața adversității, grupul nostru de indivizi neexperimentați a rămas neclintit și a modelat colectivul extraordinar de astăzi, care ține greutatea acelei responsabilități inițiale cu o rezoluție constantă.


tuturor membrilor trecuți și prezenți ai echipei noastre
Bravo!


Analizând anul care a trecut, vedem acum noua platformă în care am devenit și înțelegem mai bine viitorul pe care dorim să îl avem în față. Deocamdată, să ne bucurăm de realizarea de a fi parcurs primul an împreună și să marcăm momentul în mod corespunzător.

Alăturați-vă nouă pentru a sărbători în joc realizările din ultimele 12 luni între 28 și 31 martie, deoarece am pregătit o serie de surprize speciale pentru a marca acest prag.

La mulți ani!
 
Status
Not open for further replies.
Top